En oplevelse for både øjne og øre

Med et B&O fjernsyn får du knivskarpe billeder, fantastisk lyd og lækkert design. En B&O fladskærm er ikke blot et fjernsyn, men også et møbel, der skal være en del af og passe ind i lige netop dit hjem.

BeoVision Horizon

Room for change

BeoVision Horizon er et moderne 4K UHD tv med utallige placeringsmuligheder, klassisk Bang & Olufsen lyd og fremragende billeder, der automatisk tilpasser sig både dit indhold og dine omgivelser.

Hæng dit tv op på væggen som et kunstværk. Stil skærmen elegant på gulvet eller flyt den rundt på hjul. Uanset hvad du vælger, er alle placeringsløsninger designet med samme filosofi om enkelthed og fleksibilitet.

Læs mere

BEOVISON 14

SMUK KLASSIKER – NY TEKNOLOGI

Med et nyt og levende visuelt udtryk og opdateret teknologi giver det nye BeoVision 14 en fleksibel og uafhængig tv-oplevelse. Byg dit eget TV, så det passer ind i lige præcis dit hjem: Vælg mellem et utal af farvekombinationer.

Læs mere

BeoVision 11

EN OPLEVELSE FOR SANSERNE

Ligesom et kunstværk giver BeoVision 11 et løft til ethvert rum. Den imponerende glasskærm, det slanke design og den højglanspolerede aluminiumsramme danner tilsammen et af de mest elegante fjernsyn på markedet – et resultat af ren ingeniørkunst.

BeoVision 11 er et Smart TV, der ikke kun giver adgang til netværk, billeder og film på nettet, men også er en portal til fremtiden skabt til det digitale hjem og den moderne families behov. Med en LED-baseret LCD-skærm, som er designet med kompromisløs Bang & Olufsen perfektion, forstørrer BeoVision 11 oplevelsen med knivskarpe billeder og kraftfuld lyd. Beovision 11 fås i skærmstørrelserne 40”, 46” og 55”.

Læs mere

BeoVision Avant

BANEBRYDENDE NYHED

BeoVision Avant er vores nyeste TV, der på magisk vis kombinerer kontrastfulde billeder med banebrydende lyd.

Det fås i en 55”, og to imponerende 75″ og 85” versioner med markedets mest avancerede direct-LED-teknologi med lokal 2D-dæmpning af baggrundsbelysningen.

Når du tænder for BeoVision Avant, vender det sig mod dig i en yndefuld glidende bevægelse, og et ultraskarpt billede med perfekte kontraster afsløres. Men der er endnu en glædelig overraskelse. Under tv’ets smukt facetslebne kant toner et hidtil skjult højttalerpanel nu frem for at give dig en medrivende oplevelse af stor lyd.

Vores nye fjernbetjening BeoRemote One følger med i købet.

Læs mere