VIND EN

BEOSOUND EDGE

BEOSOUND EDGE

KONKURRENCE

BeoSound Edge er en kompakt og kraftfuld trådløs højttaler, som gennem en næsten magisk betjening, et tidløst design og den mest avancerede akustiske innovation byder på en fortryllende lytteoplevelse. BeoSound Edge demonstrerer verdens første aktive basport. Selv ved lav lydstyrke har lyden præcision og finesse, mens bassen er forbløffende kraftig ved høj lydstyrke.

Deltag nu

LÆS MERE OM BEOSOUND EDGE

MAGISK & TRÅDLØS

BEOSOUND EDGE

BESOUND EDGE

REVOLUTION

BeoSound Edge er designet af Michael Anastassiades. Michael Anastassiades er ny designer hos Bang & Olufsen, og BeoSound Edge er hans første kreation.

BeoSound Edges luksuriøse enkelhed afspejles først og fremmest i dens minimalistiske og tidløse design. Den er inspireret af en britisk 1-pundsmønt, der står på højkant, og giver et dynamisk indtryk. Med BeoSound Edge, der består af en kompakt, cirkulær form og et poleret aluminiumkabinet, er mindre mere. BeoSound Edge kan anbringes, så den supplerer møbler på gulvet, eller som en tyngdekraftsudfordrende erklæring på væggen.

Verdens første aktive basport

Den aktive basport forener to klassiske begreber for højttalerdesign, det såkaldte trykkammerdesign og basrefleksdesign. Højttaleren giver en perfekt og kraftig bas ved høj lydstyrke ved mekanisk (og magisk) at åbne kabinettet for at udsende mere bas. Samtidig sørger den for nøjagtig bas ved lav lydstyrke ved hjælp af trykkammerprincippet, så gengivelse bliver så præcis som muligt. I modsætning til andre trådløse højttalere kan BeoSound Edge hviske lige som smukt, som den kan brøle. Med andre ord:
BeoSound Edge skal opleves live!

Magisk betjening

Det er fortryllende at betjene BeoSound Edge. Et skub i en hvilken som helst retning fra BeoSound Edges tyngdepunkt regulerer lydstyrken. Rul den lidt fremad for at øge lydstyrken eller bagud for at reducere den. Jo mere du ruller den, jo mere intens bliver lydoplevelsen.

Fleksibel

BeoSound Edge passer ind i en fleksibel livsstil, især i større rum. Med retningsbestemt styring af lyden kan den bruges til at opdele et rum ved at afspille musik til enten venstre eller højre eller til at fylde rummet med ægte 360 °-lyd for fuld udblæsning fra begge sider af højttaleren.